Güncel Haberler

SON DAKİKA: Barcelona, Huertel’i Takım Uçağına Almadı ve İstanbul’da Bıraktı!

İspanyol medyasında yer alan haberlere göre FC Barcelona yönetimi Thomas Heurtel‘i İstanbul dönüşünde takım uçağına almadı.

Son günlerde takımdan ayrılması gündemde olan ve adı transfer dedikodularında yer alan Fransız guard, takımının Anadolu Efes ile Sinan Erdem’de oynadığı maçı tribünden takip etmişti.

Gelen haberlere göre ise özel uçakla İspanya’ya dönen Barcelona kafilesinde Heurtel yer almadı, takım uçağına alınmadığı için İstanbul’da kaldı.

Aynı haberde bu kararın nedeninin ise Katalan ekibi ile yapılan fesih görüşmelerinde Heurtel ve menajerinin kulübü aldatmaya çalışması olarak belirtildi. Heurtel’i temsil eden menajerlik şirketi Barça yönetimini fesih işlemlerinin ardından oyuncularının Fenerbahçe Beko ile anlaşacağı konusunda ikna etmişti ki koç Saras’ın onu Efes karşısında oynatmayacağı bilinse de İstanbul’a gelerek “güya” yeni takımı ile görüşmeleri sürdürmek istediği belirtilmişti.

Ancak bu gelişmelerin ardından Barça yönetimi, sarı lacivertlilerin Heurtel ile ilgilenmediğini ve Fransız guardın gizlice ezeli rakipleri Real Madrid ile görüşmeler yaptığını öğrendi, bu nedenle de Heurtel’e böyle bir ceza verdiği belirtildi.

Fransız oyuncunun ailesi Barcelona’da ve pandemi tedbirleri nedeniyle Avrupa genelinde bireysel olarak seyahet etmek bu günlerde oldukça zor, yani Heuertel’i geri dönüş yolunda zorlu bir süreç bekliyor olacak. Oyuncunun bu durum nedeniyle Barça ile arasındaki anlaşmazlığı mahkemeye taşıyacağı da belirtildi.

Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe’nin anlaşarak yollarını ayırdığı Leo Westermann’ın da Barça’ya transferi şuan için askıya alınmış durumda.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …