Güncel Haberler

RESMİ: Bahçeşehir Zafer Aktaş ile Yolları Ayırdı (Vekil koç Erhan Ernak oldu)

Ülkemizi 7DAY EuroCup‘da temsil eden ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bahçeşehir Koleji‘nde beklenen ayrılık gerçekleşti.

Sizlerle geçtiğimiz günlerde paylaştığım üzere Bahçeşehir, kötü geçen sezonun faturasını koç Zafer Aktaş‘a kesti ve resmi olarak yollarını ayırdığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada başantrenörlük koltuğuna vekaleten yardımcı koç Erhan Ernak‘ın getirildiği de belirtildi.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Başantrenörlük görevimizi yürüten Zafer Aktaş ile yollarımız, karşılıklı olarak yapılan görüşmeler neticesinde ayrılmıştır.

Hocamıza emekleri için teşekkür eder, kendisine kariyerinin devamında başarılar dileriz.

Bahçeşehir Ailesinin daima bir ferdi olduğunuzu hiç unutmayın.

Zafer Aktaş’tan boşalan göreve vekâleten yardımcı antrenörümüz Erhan Ernak getirilmiştir. Kendisine başarılar dileriz.

Bahçeşehir Koleji Twitter Hesabı

Koç Aktaş ise şahsi sosyal medya hesabından şu açıklamayı yayınladı:

2018/19 sezonundan bu yana Baş Antrenör olarak görev yaptığım Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü’nden bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum.Geçtiğimiz sezon Bahçeşehir ile ING Basketbol Süper Ligi’nde önemli galibiyetler alırken FIBA Europe Cup’ta Yarı Final’e yükselme başarısı gösterdik. Bu sezon da sakatlık, hastalık ve kadro yapılanmaları nedeniyle zor bir dönem geçirsek bile ING Basketbol Süper Ligi’nde ve kulüp tarihinde ilk kez mücadele edilen Eurocup’ta oynadığımız basketbol ve mücadelemiz ile iz bırakmayı başardık. Görev sürem boyunca desteklerini esirgemeyen başta Onursal Başkan Enver Yücel, Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel olmak üzere Kulüp Genel Sekreteri Alpaslan Aydın, tüm çalışma arkadaşlarım ve Bahçeşehir Ailesi’ne teşekkür ederim.

Saygılarımla

Zafer Aktaş

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …