Güncel Haberler

RESMİ: Bayern, Guard Rotasyonunu da Tazeledi

Turkish Airlines Euroleague‘in başarılı takımlarından FC Bayern Munich, uzun rotasyonundan sonra bir değişikliğe de guard rotasyonunda imza attı.

Koç Trinchieri yönetiminde çok iyi bir sezon geçiren Alman ekibi uzun rotasyonunda yaptığı değişikliğin ardından aynı günde bu kez de guard rotasyonunda bir hamle yaptı. İtalyan koçun rotasyonunda kendisine yer bulamayan T.J. Bray ile yollar ayrıldı ve ülkemizde daha önce Beşiktaş forması da giymiş olan, son olarak da Zaragoza‘da izlediğimiz D.J. Seeley ile anlaştıklarını açıkladılar.

1.93 metre boyunda olan 31 yaşındaki tecrübeli şutör guard, Endesa’da 11 maçta forma giyerken 13.1 sayı, %42.2 3sayı, 2.3 ribaund, 1.7 asist ve Şampiyonlar Ligi’ndeki 2 maçta ise 8.0 sayı, 2.0 ribaund, 2.0 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

EDİTÖR YORUMU:

Seeley sürati ve deliciliği ile ön plana çıkan bir guard. Dış şut tehditi de bu sezon iyi seviyedeydi, Zaragoza’ya gayet iyi katkı verdi özellikle Endesa sahnesinde. Zaman zaman sert savunmalara karşı etkisi düşüyor olsa da artık tecrübesi ile skor üretmenin bir yolunu buluyor. Ayrıca savunma tarafında da takımına değer katabilen bir isim, üst düzey bir savunmacı olmasa da çabuk elleri ile kritik toplar çalıp takımını hücuma çıkarabilen bir guard. Özetle Bray’den çok daha fazla katkı verebileceğini, rotasyonda Babb ve Djedovic ile süreleri paylaşarak kendisine yer bulabileceğini düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …