Güncel Haberler

FLAŞ: Lakers, Lebron’dan Sonra Davis ile de Yeni Kontrat İmzaladı!

NBA‘de son şampiyon Los Angeles Lakers, Lebron’dan diğer süper yıldızı Anthony Davis ile de yeni kontrat imzalıyor!

ESPN’in haberine göre Lakers ile Davis 5 yıllık toplam 190 milyon dolarlık maksimum kontrat üzerinde anlaşma sağladılar.

Bildiğiniz gibi transfer döneminin başında Davis, yeni sezon için geçerli olan oyuncu opsiyonunu kullanmamış ve serbest kalmıştı. Ama sonrasında beklenen haber gecikmedi ve süper yıldız şampiyonluk yaşadığı takımı ile yeniden anlaştı.

Davis’in yeni kontratının 5. sezonu öncesindeki yaz, oyuncu opsiyonu bulunacak.

Böylelikle Lebron’un sözleşmesini 2023 yazına kadar uzatan Lakers, diğer yıldızını da uzun vadeli bir kontratla takımda tutmayı başardı, geleceğini güvence altına almış oldu.

Davis, geçen sezon Lakers’ın yürüdüğü şampiyonluk yolunda 62 maçta görev almış ve 26.1 sayı, 9.3 ribaund, 3.2 asist ile nefis ortalamalara imza atmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …