Güncel Haberler

RESMİ: Bayern, Beklenen Gist Hamlesini Duyurdu

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden FC Bayern Munich, pota altı rotasyonunda değişikliğe gitti.

Sizlere daha önce iletmiş olduğum, son olarak geçen sezon Kızıl Yıldız forması ile izlediğimiz James Gist transferini resmiye dökerken, takımdan ayrılmak istediğini yönetime ileten Malcolm Thomas‘ın da kontratını karşılıklı olarak feshettiler.

Kariyerinde daha önce Fenerbahçe ve Kızıl Yıldız dışında Panathinaikos, Malaga ve Partizan formalarını da terletmiş olan tecrübeli uzun hakkındaki yorumlarımı ve analizimi sizlerle daha önce BURADA pyalşamıştım.

2.06 metre boyunda olan 34 yaşındaki tecrübeli pivot geçtiğimiz sezon 25 Euroleague maçında ortalama 19.7 dakika süre alırken 7.0 sayı, 4.4 ribaund, 1.3 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

https://youtu.be/h4OhOKMWpl8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …