Güncel Haberler

Beşiktaş’ın Yeni Transferi Covid Nedeniyle Gelemiyor!

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş‘a yeni transferinden kötü haber geldi!

Siyah beyazlıların prensipte anlaşma sağladığı NBA patentli Troy Williams, İstanbul’a hareket etmek için uçağa binmeden önce zorlunlu Covid testine tabi tutuldu ve testi pozitif çıktı.

Basketfaul’ün haberine göre zor bir durumla karşılaşan Beşiktaş’ın önünde iki seçenek var. Siyah beyazlılar ya marketi araştırarak kısa süre içerisinde başka bir isimle anlaşacaklar ya da uygun oyuncu bulamazlarsa Williams’ın 14 günlük karantina sürecini bekleyecekler.

Hali hazırda Beşiktaş forması giyen Blackmon’un Indiana Üniversitesi’nden takım arkadaşı olan 2.01 metre boyundaki, 26 yaşındaki Williams, 2016–2019 arsında Memphis Grizzlies, Houston Rockets, New York Knicks ve Sacramento Kings formasıyla 72 NBA maçına çıktı, 16 dakikada 6.0 sayı2.7 ribaund, 0.7 asist ortalamaları tutturdu. Geçen sezon ise 12 Aralık’ta katıldığı Pesaro’da 8 maça çıkarak 16.0 sayı, 3.6 ribaund, 1.5 asist ortalamalarıyla oynadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …