Güncel Haberler

Ataman: “Hücumda Daha Kontrollü Oynamalıyız.”

Turkish Airlines Euroleague 10. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, Moskova’da Khimki‘ye konuk olacak.

Anadolu Efes‘in başarılı koçu Ergin Ataman karşılaşma öncesi şu açıklamaları yaptı:

Moskova’ya dün akşam son anlarda basit hatalarla kaybettiğimiz maçın fiziksel ve mental yorgunluğu ile geldik. Ancak her maçın atmosferi farklı. Alexey Shved, Errick Mc Collum ve Janis Timma’ya fiziksel savunma yapmalıyız. Hücumda onların hızlı oyununu kesmek için daha kontrollü oynamalıyız. Euroleague uzun bir maraton, takımıma güveniyorum…

Anadolu Efes Spor Kulübü

Genç guard Erten Gazi ise şu ifadeleri kullandı:

Evimizde oynadığımız son maçı kaybettik. Şimdi hepimiz Khimki maçını kazanmak için daha da fazla konsantre olmuş durumdayız. Amacımız Khimki maçına agresif başlamak ve bunu tüm karşılaşma boyunca sürdürmek. Biliyoruz ki çift maç haftaları oyuncular için yorucu olabiliyor ama tecrübemiz ve kararlılığımızla evimize galibiyet ile döneceğimize inanıyorum.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …