Güncel Haberler

RESMİ: Panathinaikos, Mack Hamlesini Duyurdu

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Panathinaikos, guard rotasyonunu tecrübeli bir isimle güçlendirdi.

Sizlere daha önce ilgilendiklerini iletmiş olduğum ve son olarak Hapoel Jerusalem forması ile izlediğimiz Shelvin Mack ile 2 aylık bir kontrat yaptıklarını açıkladılar. Hatırlayacağınız üzere Yeşiller, Sykes ile de 1 aylık kontrat yapmışlar ama performansından memnun kalmadıkları için yolları ayırmışlardı.

Birleşik Amerikalı guard hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1.90 metre boyunda olan 30 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu geçen sezona Milano ile başlamış ve Euroleague’de 11 maçta ortalama 16.7 dakika süre alırken 4.9 sayı, 1.8 ribaund, 1.8 asist ile mücadele etmişti. Sonrasında Hapoel Jerusalem’e transfer olan Mack, burada Şampiyonlar Ligi sahnesinde 5 maça çıkmıştı ve 23.4 dakika süre alırken 11.2 sayı, %38.1 3sayı, 2.4 ribaund, 3.2 asist, 1.2 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …