Güncel Haberler

Anadolu Efes, Fethiye Deplasmanından Simon’un Kariyer Performansıyla Çıktı

ING Basketbol Süper Ligi 7. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk olduğu Lokman Hekim Fethiye Belediyespor karşısında zaman zaman zorlansa da Simon’un kariyer performansı eşliğinde 84-90’luk skorla galip gelmeyi başardı.

Bu sonuçla Anadolu Efes namağlup ünvanını koruyup liderlik koltuğunda oturmaya devam ederken, 5. mağlubiyetini alan Fethiye ise 10. sırada kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 20-24
2.çeyrek: 26-22
3.çeyrek: 27-22
4.çeyrek: 11-22

Lacivert beyazlılarda 35 yaşındaki Krunoslav Simon 4-7 3sayı isabetiyle 42 sayı üretti ve kariyer rekoruna imza attı. Hırvat kanat oyuncusu istatistiklerine 6 ribaund ve 5 asist de eklemeyi başardı. Buğrahan Tuncer 14 sayı, 2 asist ve Adrien Moerman 8 sayı, 10 ribaund, 2 asist ile diğer etkili isimler oldular.

Fethiye cephesinde ise Elgin Cook 25 sayı, 7 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile yıldızlaşırken, Darion Atkins 16 sayı, 10 ribaund ve Erick Neal 15 sayı, 6 ribaund, 9 asist ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …