Güncel Haberler

Mert Akay, Sırbistan Ligi’nde Parlamaya Devam Ediyor

Ülkemizi Sırbistan Ligi‘nde KK Dynamic forması ile başarılı şekilde temsil eden genç guard Mert Akay, etkili performanslarına bir yenisini ekledi.

Dynamic, 6.hafta mücadelesinde OKK Novi Pazar’a 85-87’lik skorla kaybetmekten kurtulamadı. Dynamic son bölümde maçı eşitleme şansı bulsa da Simeon Carter, son topta Bojan Tomasevic’e yaptığı blokla maçı Novi Pazar’a getiren isim oldu.

Genç yıldızımız Mert Akay, bir kez daha takımının en iyici oyuncu olarak dikkat çekti. 20 yaşındaki oyun kurucu 38 dakika sahada kalırken 6-9 isabetle 13 sayı üretirken, 9 ribaund, 14 asist, 3 top çalma istatistikleri ile 25 verimlilik puanına ulaştı.

KK Dynamic 2 galibiyet, 4 mağlubiyetle Sırbistan Ligi’nde 11. sırada yer alıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Partizan, Sırbistan Ligi Play-Off’arından Çekildiğini Açıkladı!

Avrupa basketbolunun efsane başantrenörü Zeljko Obradovic’in çalıştırdığı Sırbistan ekibi Partizan, Adriyatik Ligi final serisinde Kızılyıldız …