Güncel Haberler

LeBron James: “Sezonun İlk Yarısında Rakip Pota Altında Bekleyeceğim.”

Son şampiyon Los Angeles Lakers‘ın süper yıldızı Lebron James, 2020-21 NBA sezonunun Noel öncesi başlaması durumunda yeteri kadar dinlenemeyeceğini savunan oyuncular arasında yer alıyor.

Hatta Lebron bu senaryonun gerçekleşmesi durumunda ilginç bir plana da sahip…

35 yaşındaki Kral, ilerleyen yaşına rağmen ses getiren performanslara imza atıyor. 17. sezonu olan 2019-20 sezonunun başında ve içerisinde performansında şüphe edeler vardı ama o sergilediği performansla yine yüm basketbolseverleri büyüledi ve kariyerinin 4. şampiyonluğuna ulaşırken, Lakers tarihindeki 17. şampiyonluğun da baş mimarı olarak adını tarihe yazdırdı.

Son günlerde NBA’in gündeminde 2020-21 sezonunun ne zaman başlayacağı konusu yer alıyor. Tarihler halen belirsizliğini korurken ABD basınında yer alan son haberlere göre yönetim yeni sezonu Aralık ayında, Noel öncesi başlatmak istiyor. Ancak oyuncular ise yeteri kadar dinlenemeyeceklerini ileri sürerek sezonun Ocak 2021’de başlamasını talep ediyorlar.

Uninterrupted’ın The Shop programında eski ABD başkanlarından Barack Obama ile sohbet eden bu konu hakkında da şakalı bir şekilde yeni sezonu eğlenerek geçireceğini belirtti.

Obama, Lebron’un yeni sezon performansı hakkında, “LeBron’un sezonun ilk yarısı savunmaya döneceğini sanmıyorum.” demesinin ardından Kral ise, “Sezonun ilk yarısında rakip potanın altında bekleyeceğim.” diyerek şaka yaptı. Bunun üzerine Obama, “Kendini playofflara saklaman gerekiyor. Normal sezon boyunca işleri Anthony Davis’in idare etmesine izin ver.” dedi.

Her ne kadar Lebron bu konuda şaka yapıyor olsa da koç Vogel ve teknik ekibinin onun dakikalarını özellikle normal sezonun ilk bölümünde olabildiğince kısıtlayacağı, süper yıldızlarını play-off’lara en sağlıklı ve diri şekilde taşımak isteyeceklerine kesin gözüyle bakılıyor. Son şampiyon Lakers, Lebron ve Davis liderliğinde yeni sezonda da en büyük şampiyonluk adaylarından biri olacak.

Kaynak: Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …