Güncel Haberler

Wesley Saunders Tekrar İtalya’ya Dönüyor!

Yaz döneminde Cremona’dan ayrılarak AS Monaco ile anlaşan Wesley Saunders‘ın tekrar İtalya’ya dönmesi bekleniyor.

Sportando’nun haberine göre Birleşik Amerikalı forvetin yakın zamanda Fransız ekibinden ayrılarak Kaf-Kaf’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Fortitudo Bologna ile anlaşması bekleniyor.

1.96 metre boyunda olan 27 yaşındaki Saunders bu sezon Pro A’da 3 maçta ortalama 6 dakika süre alabilirken, EuroCup’da ise 4 maçta ortalama 13.0 dakika sahada kalırken 2.0 sayı, 1.5 ribaund, 1.0 top çalma istatistikleri ile katkı vermişti.

Saunders hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha öne BURADA paylaşmıştım.

Saunders bana göre transfer piyasasının önemli isimlerinden biriydi ve hatta onu Monaco alınca sizlere KAÇAN BALIK olarak da haber yapmıştım. Dolayısıyla koç Mitrovic’in onu nedenle planlarında düşünmediğini ve neden bu kadar az dakika verdiğini anlayamıyordum. Bu ayrılığın özellikle Saunders için çok iyi olacağını, kanat rotasyonunda Aradori’nin yanına atletik ve skor potansiyeli olan bir isim daha eklemek isteyen Fortitudo’nun onu alarak önemli bir işe imza atacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Monaco, Partizan’ı Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Partizan‘ı 85-70’lik skorla geçmeyi bildi. …