Güncel Haberler

Gaziantep Basketbol’un İsim Sponsoru Empera Halı Oldu

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol takımının 2020-2021 sezonu isim ve forma reklam sponsoru Empera Halı oldu.

Kulüp Başkanı Cengiz Şimşek, geçen senelere göre daha mütevazi bir bütçe ile yola çıktıklarını kaydederek, şunları söyledi:

Gaziantep Basketbol takımımız uzun yıllardır Basketbol Süper Ligi’nde başarılı bir şekilde şehrimizi temsil etmektedir. Bunun yanında, Gaziantep sanayisi ile sadece Türkiye’de değil dünyanın önde gelen şehirleri arasında yer almaktadır. Empera Halı’da yine şehrimizin önemli yatırımlarına sahip, sektörün öncü firmaları arasında bulunmaktadır. Empera Halı’ya basketbol takımımıza vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğin her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum.

Gaziantep Basketbol Resmi Web Sitesi

Empera Halı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kaplan ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Empera Halı olarak 35 yıldır sektörde yer alan, 70 ülkeye ihracat yapan ve yurtiçinde 400 satış noktasında faaliyetlerimizi başarıyla gerçekleştiren firmayız.

Sporun birleştirici, fiziksel ve zihinsel gelişimi olduğu konusunda herkes aynı fikirde. Gelişmiş ülkelerde spor çok önemli bir noktada. Şehrimizde de hak ettiği yere gelmesi için her spor dalında başarıların artması ve şehrimizin isminin daha sık duyurulması gerektiğine inanıyorum.
Empera Halı olarak, Gaziantep Basketbol takımımızın isim sponsoru oluyoruz. Basketbol Süper Ligi’nde şehrimizi temsil eden basketbol takımımıza sponsor olmaktan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur içerisindeyim.”

Gaziantep Basketbol Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …