Güncel Haberler

Monaco, Saunders’ı Gündemine Aldı

Yeni sezonda 7DAYS EuroCup‘ın favori takımlarından biri olacak olan Fransa JeepElite Pro A temsilcilerinden AS Monaco, kanat rotasyonuna takviye yapmak istiyor.

Fransız ekibinin gündemindeki isim bu sezon Cremona forması ile başarılı bir performansa imza atan Wesley Saunders.

Saunders, atletik özellikleri ve kendi skorunu yaratabilmesi ile Cremona’nın en önemli silahlarından biriydi. Evet dış şutlarda henüz istenen istikrarı yakalayamadı bir türlü ama oyunun her alanına katkı vermesi, yani çok yönlü bir oyuncu olmasıyla son yıllarda değerini yükseltti. Pozisyonuna göre çok iyi bir ribaundçu olmasının yanında işin savunma tarafında da çabuk elleri ve enerjisi ile takımını bir adım öne geçiriyor.

1.96 metre boyunda olan 27 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon iptal olana kadar Serie A’da 20 maçta ortalama 31.7 dakika süre alırken 14.0 sayı, %31.6 3sayı, 5.9 ribaund, 3.4 asist, 1.4 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …