Güncel Haberler

RESMİ: Monaco, Uzun Rotasyonunu Stimac ile Güçlendirdi

7DAYS EuroCup ve Fransa JeepElite Pro A‘nın iddialı takımlarından AS Monaco, uzun rotasyonunu tecrübeli bir isimle güçlendirdi.

Daha önce ülkemizde Beşiktaş, Anadolu Efes, Türk Telekom ve Fenerbahçe formaları giymiş olan ve son olarak Kızıl Yıldız forması ile izlediğimiz Vladimir Stimac ile yeni sezon için anlaştıklarını duyurdular.

Tecrübeli Sırp uzun hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım. Koç Mitrovic’in sisteminde yarı saha hücumları her zaman önemlidir. Stimac da ilerleyen yaşına ve ağırlaşan bacaklarına rağmen halen alçak postta önemli bir silah, etkili bir birebirci. Bunun yanında hücum ribaundları konusunda da takıma katkı verebilecek bir isim. Özetle sınırlı sürelerde kullanılıp, hücum etkinliğinden en verimli şekilde faydalanılabilir EuroCup seviyesinde.

2.10 metre boyunda olan 32 yaşında olan Stimac, sezona Fenerbahçe ile başlamıştı ama son olarak Kızıl Yıldız forması giyiyordu. Euroleague sahnesinde 13 maçta ortalama 22.3 dakika süre alırken 11.1 sayı, 6.2 ribaund, 1.1 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Güle Oynaya Geçti

Adriyatik Ligi 25. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk ettiği KK Studentski Centar‘ı 94-76’lık skorla güle …