Güncel Haberler

İDDİA: Panathinaikos Bourousis İle Anlaştı

Papagianis ve Auguste’un yanına bir yerli 5 numara takviyesi daha yapmak isteyen Panathinaikos, halihazırda takımla beraber antrenmanlara çıkan Ioannis Bourousis ile anlaştı.

BasketInside’ın haberine göre Yunan uzun Yeşiller ile 1 yıllık kontrat imzaladı ve yakın zamanda resmi açıklama gelebilir. Böylelikle Bourousis 2016-17 sezonunda formasını giymiş olduğu takıma geri dönmüş oldu. Tecrübeli uzun geride bıraktığımız sezonda Gran Canaria forması giymişti.

2.14 metre boyunda olan 37 yaşındaki Bourousis, sezon askıya alınana kadar 21 maçta ortalama 17.6 dakika süre alırken 7.7 sayı, 3.9 ribaund, 1.2 asist istatistikleri iler katkı vermişti.

İlerleyen yaşı ve ağırlaşan ayakları ile savunmada sorun yaşayabiliyor ama kısa sürelerde oyunda kalıp halen alçak posttaki etkinliği ve dış şut tehditi ile hücumda önemli bir silah olabilir Euroleague sahnesinde. Zaten Panathinaikos da onu 3. uzun olarak düşünüyor. Auguste ve Papagiannis’in ondan öğrenecek çok şeyi var artı yeniden yapılanan takımın da onun gibi tecrübeli bir lidere ihtiyacı var.

https://youtu.be/1sFgds6-vwE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …