Güncel Haberler

Malaga, Stimac ile İlgileniyor

Unicaja Malaga yeni sezon öncesi 5 numaraya takviye yapmak istiyor.

Yeni sezonda İspanya Liga Endesa‘nın 7DAYS EuroCup‘da mücadele edecek ekiplerinden biri olan Malaga, 5 numaraya takviye yapmak için eski oyuncularından Vladimir Stimac‘ı düşünüyor.

Daha önce ülkemizde Beşiktaş, Anadolu Efes, Türk Telekom ve Fenerbahçe formaları da giymiş olan tecrübeli Sırp uzun, 2013-14 sezonunda da Malaga’nın başarısı için ter dökmüştü.

2.10 metre boyunda olan 32 yaşında olan Stimac, sezona Fenerbahçe ile başlamıştı ama son olarak Kızıl Yıldız forması giyiyordu. Euroleague sahnesinde 13 maçta ortalama 22.3 dakika süre alırken 11.1 sayı, 6.2 ribaund, 1.1 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Savaşçı kimliği, fiziksel temastan kaçmayan oyunu, boyalı alandaki etkinliği ve tabiki tecrübesi ile tekrar döndüğü Kızıl Yıldız’da pota altı rotasyonunda önemli bir parça olmuştu bu sezon. Ancak görünen o ki yeni koç Obradovic’in planlarında yer almıyor. Euroleague sahnesi için de biraz ağır kalacağını söyleyebiliriz artık bir sene daha yaşlanmış olduğu için. Malaga’da alternatif uzun olarak EuroCup sahnesinde yine faydalı olacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …