Güncel Haberler

Daçka ve Telekom’un Rakibi Hapoel Jerusalem, Ludwigsburg’un Yıldızı ile İlgileniyor

Yeni sezonda FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde zirveye oynayacak bir takım kurmak isteyen Hapoel Jerusalem, guard rotasyonu için önemli bir takviye yapmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Ludwigsburg forması ile başarlı bir performans sergileyen ve takımının finale yükselmesinde önemli rol oynayan Jaleen Smith‘i gündemlerine aldılar Sportando’nun haberine göre. Hatırlayacağınız üzere Birleşik Amerikalı guardın adı Virtus Bologna ile de anılmıştı ama bir gelişme olmamıştı.

Birleşik Amerikalı guard hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1.93 metre boyunda olan 25 yaşındaki Birleşik Amerikalı guard, sezon askıya alınana kadar BBL’de 26 maçta ortalama 29.1 dakika süre alırken 10.8 sayı, %34.3 3sayı, 3.7 ribaund, 2.2 asist ve 1.5 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti. Devam eden final turnuvasında da çeyrek final 2. maçında Bayern karşısında sergilediği 18 sayı, 2 ribaund, 3 asist, 2 top çalmalık performansla tekrar dikkatleri üstüne çekmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …