Güncel Haberler

Büyükçekmece, Eldridge ile Yola Devam Ediyor

Yeni sezon öncesi transfer hamlelerini tamamlayan Arel Üniversitesi Büyükçekmece, 4 yabancı transferi yaparken, 1 yabancısı ile de yola devam etme kararı aldı.

Son 5 sezonun 4 tanesinde takımın formasını terletmiş olan Osiris Eldridge ile yeni sezon için de anlaşmaya vardılar.

1.91 metre boyunda olan 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu bu sezon ING Basketbol Süper Ligi’nde 14 maçta ortalama 30.6 dakika süre alırken 8.4 sayı, %21.7 3sayı, 5.4 ribaund, 3.8 asist, 1.9 top çalma istatistikleri ile katkı vermişti.

Tecrübeli kanat oyuncusu bu sezon beklentileri tam olarak karşılayamadı ama atletik özellikleri, deliciliği ve güçlü fiziği ile hem hücumda hem de savunmada halen değerli bir parça. Ödemeler konusunda sorunlar yaşandığı için konsantrasyon problemi yaşamış ve kötü bir performans sergilemişti. Bu anlamda kulüp onu motive edebilirse, ödemeleri zamanında yapabilirlerse enerjisi ve liderliği ile takıma önemli katkılar verebileceğini düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …