Güncel Haberler

Daçka ve Telekom’un Rakibi Burgos’dan Pota Altına Önemli Takviye

Yeni sezonda FIBA Şampiyonlar Ligi C grubunda temsilcilerimiz Türk Telekom ve Darüşşafaka Tekfen’in rakiplerinden olacak San Pablo Burgos, pota altı rotasyonunu önemli bir isimle güçlendirmek üzere.

Bu sezon Obradoiro ile iyi işlere imza atmış olan, daha önce de Virtus Bologna ile FIBA Şampiyonlar Ligi’nde zafere ulaşmış olan Kanada asıllı Sırp uzun Dejan Kravic ile prensipte anlaştılar, yakın zamanda resmi açıklama gelebilir.

Kravic hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA payalşamıştım. Şampiyonlar Ligi ve EuroCup ekiplerimiz adına KAÇAN BALIK‘lardan biri olduğunu düşünüyorum.

2.11 metre boyunda olan 29 yaşındaki Kravic, Liga Endesa’da 23 maçta ortalama 27.3 dakika süre alırken 13.2 sayı, 6.4 ribaund, 1.0 asist, 1.3 blok, 1.0 top çalma, 15.9 verimlilik puanı ile iyi bir sezon geçirmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …