Güncel Haberler

Bahçeşehir’in Rakiplerinden Unics Kazan, Gentile ile İmzaya Kaldı

7DAYS EuroCup A grubunda temsilcimiz Bahçeşehir Koleji’nin rakiplerinden olan Unics Kazan, önemli bir transferi bitirmeye hazırlanıyor.

Trento‘dan ayrılan ve adı daha önce Unicaja Malaga da ile anılan İtalyan milli oyuncu Alessandro Gentile, La Gazzetta Della Sport’un haberine göre Rus ekibi ile 1+1 yıllık kontrat üzerinde prensip anlaşmasına vardı.

2.01 metre boyunda olan 27 yaşındaki İtalyan yıldız, bu sezon Serie A’da 20 maçta ortalama 26.2 dakika süre alırken 15.1 sayı, %31.8 3sayı, 4.4 ribaund, 2.7 asist ve EuroCup sahnesinde ise 13 maçta ortalama 23.2 dakika sahada kalırken 13.9 sayı, %16.7 3sayı, 4.0 ribaund, 2.6 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Tecrübeli skorer kariyerindeki inişli çıkışlı performanslarına rağmen halen İtalyan basketbolunun en saf yeteneklerinden biri. Oyuna konsantre olup iyi bildiği işleri yaptığı anlarda durdurulması zor bir silah Gentile. Hem içerden hem dışardan kendi skorunu yaratabilen, topla da üretebilen bir oyuncu. Trento’da geçirdiği verimli dönemin ardından tekrar kendine gelmiş bir görüntü çizdi.

Koç Prifitis’in onu mental olarak iyi hazırlayıp, Jordan Morgan ve Jamar Smith gibi tecrübeli, kaliteli karakterlerin de yardımıyla onu “takımın parçası” haline getirebilirse Kazan’da da aynı şekilde katkı vermeye devam eder. Ancak tersi bir durumda ise takım kimyasını ciddi şekilde negatif etkileyebilecek bir risk aldıklarını belirtmek lazım.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …