Güncel Haberler

FLAŞ: Galatasaray, Rishon’un Skoreri Hamilton ile Görüşüyor!

Koç Erdoğan ile yola devam etme kararı alan Galatasaray Doğa Sigorta, yeni skorerini de İsrail’den getirmeye hazırlanıyor.

Maccabi Rishon ile çok iyi bir sezon geçiren ve çok yönlü oyunu ile dikkat çeken skorer Alex Hamilton ile sarı kırmızılıların görüşmeleri olumlu şekilde ilerliyor BasketInside kaynaklı haberlere göre.

Başarılı guardın analizini sizler için daha önce yayınladığım Sezonun Dikkat Çeken İsimleri – 3 (EuroCup) isimli yazımda yapmıştım.

1.93 metre boyunda 26 yaşındaki solak guard, EuroCup sahnesinde 10 maçta ortalama 32.3 dakika süre alırken, 15.8 sayı, %33.3 3sayı, 4.0 ribaund, 5.3 asist, 2.2 top çalma, 1.1 blok ve halihazırda 2019-20 maçların devam edilen İsrail Winner Ligi’nde ise 24 maçta ortalama 33.3 dakika süre alırken 15.8 sayı,%30.7 3sayı, 4.7 ribaund, 4.8 asist, 1.9 top çalma istatistikleri ile mücadele ediyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …

5 Yorumlar

  1. Bu adam bazen 30 index ratinglerine çıkıyor. Hiç unutmam Monaco’nun üst düzey savunma yaptığı bir maçta 22 sayı ve 8 asistlik bir performans sergilemişti bu abi.

  2. Bence çok iyi bir oyuncu değil. Ancak tam bir görev adamı. Potaya giderken kendini asla sakınmıyor.

  3. Transfer gerçekleşti oyuncu 1+1 yıllık imza attı. Oyuncusunun sayı ortalamaları oldukça iyi. Ben olumsuz yorumlara katılmıyorum.