Güncel Haberler

Young’dan Çin Ligi’nde Parmak Issırtan Performans! (VİDEO)

Devam eden Çin Ligi‘nde her ne kadar bir çok yıldız pandemi nedeniyle boy gösteremiyor olsa da halen özel performanslar izlemeye devam ediyoruz.

Nanjing forması giyen NBA patentli Joe Young, 13 Temmuz Pazartesi günü Shandong karşısında parmak ıssırtan bir performansa imza attı.

28 yaşındaki skorer karşılaşmayı tam 74 sayı ile tamamlarken, CBA’de bir maçta en çok skor üreten 3. oyuncu olarak tarihe geçti. Young, 21-39 ikilik, 6-11 üçlük, 14-15 serbest atış isabeti ile üretirken istatistiklerine 5 ribaund ve 8 top çalma da ekledi.

Bu muhteşem istatistiklere rağmen takımının 125-110’luk skorla kaybetmesine engel olamadı, Nanjing’in toplam skorunun yüzde 67’sini üreten Young, tam anlamıyla tek başına direndi.

Young, 2015 NBA Draftı’nda Indiana Pacers tarafından 43. sırada seçildikten sonra 3 sezon boyunca toplam 127 maçta forma giymiş, 2017-18 sezonu ile beraber kariyerine Çin’de devam etmeye başlamıştı.

Young, 127 maçlık NBA serüveninde ise 3,4 sayı, 1,0 ribaund ve 0,9 asist ortalamaları ile oynadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Itoudis ve Melih, Partizan Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Sırbistan ekibi Partizan’a konuk oluyor. Karşılaşma …