Güncel Haberler

RESMİ: Valencia, Williams Hamlesini Açıkladı

Yeni sezonda koç Ponsarnau ile yola devam eden ve iddialı bir kadro kurmak isteyen Valencia, ilk yıldız transferini yaptı.

Sizlere daha önce ilettiğim üzere prensipte anlaştıkları Derrick Williams ile 1 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdular. Hatırlayacağınız üzere temsilcimiz Fenerbahçe Beko ile kontratı sona ermiş ve serbest kalmıştı. Adı Khimki ile de ciddi şekilde anılıyordu ama Valencia’nın teklifi daha cazip geldi.

Birleşik Amerikalı forvet hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.03 metre boyunda olan 29 yaşındaki atletik 4 numara, sezon askıya alınana kadar Euroleague sahnesinde 11.3 sayı, 3.9 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

https://youtu.be/s3G6pkuxS0k

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …