Güncel Haberler

BOMBA: Fenerbahçe, Brown İçin Devreye Girdi!

Koç Kokoskov yönetiminde yeni bir sayfa açan Fenerbahçe Beko, guard rotasyonuna önemli bir takviye yapmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Kızıl Yıldız ile başarılı bir performansa imza atan ve adı son dönemde Panathinaikos ile sıkça anılan Lorenzo Brown ile Fenerbahçe Beko da ciddi şekilde ilgileniyor.

Hatta gelen haberlere göre temsilcimizin devreye girmesiyle Yeşiller tekliflerini bir kademe daha yükseltmişler ve yıldız guardın kararını beklemeye geçmişlerdi. Ancak son durumda Brown’ın Fenerbahçe ile imzalaması bekleniyor. Yakın zamanda transfer netleşebilir.

Brown hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

Koç Kokoskov’un sisteminde yüksek tempo ve guardların verimliliği çok önemli bu nedenle bu transferi gerçekleştirebilirlerse Fenerbahçe adına da oyuncu adına da win-win tarzında bir anlaşma olur. Deliciliği, atletizmi, skorer kimliği ve lider özellikleri ile yeni Fenerbahçe’de çok faydalı olacağını, Sloukas’dan sonra takımı farklı bir seviyeye taşıyabileceğini düşünüyorum.

1.96 metre boyunda olan 29 yaşındaki tecrübeli guard, bu sezon Euroleague’de 27 maçta ortalama 24.8 dakika süre alırken 12.3 sayı, %28.8 3sayı, 3.3 ribaund, 4.6 asist, 1.1 top çalma ve Adriyatik Ligi’nde ise 18 maçta ortalama 20.8 dakika süre alırken 10.6 sayı, %31.3 3sayı, 2.7 ribaund, 6.3 asist, 1.4 top çalmaa istatistikleri ile mücadele etmişti.

https://www.youtube.com/watch?v=m1mT4eWEU8Y

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …

4 Yorumlar

  1. Anthony Gill ve Lorenzo Brown transferleri gerçekleşirse Fenerbahçe için çok iyi olacak. Ancak oyun yapısına alışana kadar takım biraz zorlanacak