Güncel Haberler

Maccabi, Adams’ı Gündemine Aldı

Wolters’ın ayrılmasıyla yeni bir oyun kurucu arayan Maccabi Tel Aviv‘de öne çıkan isim belli oldu.

Önce Lorenzo Brown ile ilgilenen İsrail ekibi Panathinaikos ile Fenerbahçe Beko’nun çok istekli olmaları ve fiyat arttırmalarıyla beraber bu transferde geri adım atmıştı.

Gündemlerindeki yeni isim ise eski Baskonialı Darius Adams. Birleşik Amerikalı guard son olarak Çin Ligi ekiplerinden Qingdao forması giymişti.

Adams hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım. Elinde zaten Wilbekin ve Dorsey gibi iki skorer, organizasyon yönü ikinci planda kalmış guard varken tekrar benzer özelliklerde bir guard almalarını mantıklı bulmuyorum. Daha organizatör bir oyun kurucuya yönelmeleri gerekiyor.

31 yaşında olan 1.88 metre boyundaki Adams, son olarak Qingdao takımında forma giymiş, 29 maçta ortalama 34.9 sayı, 8.1 ribaun, 5.9 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Euroleague’de son kez boy gösterdiği 2015-16 sezonunda ise Baskonia formasıyla 13.2 sayı, 2.2 ribaund, 4.1 asist ile katkı vermişti. Adams’ın Bulgar pasaportu da bulunuyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …