Güncel Haberler

FLAŞ: Real Madrid, Sloukas’ı Tekrar Gündemine Aldı

Yeni sezonda guard rotasyonunda önemli değişiklikler olması muhtemel Real Madrid, daha önce ilgilendiği Yunan guardı tekrar gündemine aldı.

Sizlere daha önce Mayıs ayında ilettiğim üzere aslında İspanyol ekibi, Fenerbahçe Beko‘dan ayrılması yüksek ihtimal olan Kostas Sloukas için 3 yıllık toplam 6 milyon euro değerinde bir teklif vermeye hazırlanıyordu. Ancak o dönem Campazzo ile Laprovittola’nın durumu net değildi.

Şimdi ise Laprovittola’nın ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Campazzo’nun da NBA’den iyi bir kontrat bularak 6 milyon euro bonservis bedelini ödeyebileceği ciddi şekilde gündemde. Bu nedenle de Real Madrid tekrar guard rotasyonu için bir alternatif arayışına girdi ve Olympiakos ile prensipte 3 yıllık toplam 5.5 milyon euro değerinde bir kontrat üzerinde anlaşmış olsa da henüz imza atmamış olan Yunan oyun kurucuyu tekrar gündemine aldı.

Elbette sarı lacivertlilerde göreve koç Kokoskov’un gelmesiyle Sloukas’ın takımda kalıp kalmayacağı tekrar masaya yatırılıcak, sonuçta devam eden bir kontratı var. Yunan guardın kısa süre içerisinde geleceği hakkında karar vermesi bekleniyor.

Arjantinli guard Campazzo ile Sloukas arasında çok büyük farklar var. Özellikle Sloukas’ın Olympiakos ve Fenerbahçe gibi yarı saha sisteminde oynayan takımlarda kariyerini geçirdiğini düşündüğümüzde Real gibi tempoya dayalı basketbol oynayan bir takıma liderlik etmekte zorlanacağını düşünüyorum…

https://youtu.be/ruywQlvYhgs

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …

4 Yorumlar

  1. Para ve alım gücü. Kimse kusura bakmasın ama Real Madrid onu ilk 5’te oynatmaz. Ancak guard rotasyonu için mükemmel bir seçenek olur.

    • Ayrılığı gerçekten fazlası ile hissedilir. Bazen son anlarda takımı çok üzdü ama büyük basketbolcu.

  2. Olympiakos ile anlaştı her an açıklanabilir.

  3. Olympiakos ile anlaştı ve veda etti.