Güncel Haberler

RESMİ: Barcelona, Oriola’nın Kontratını Uzattı

Koç Saras’ın göreve gelmesiyle iç transfer hamlelerini de birbir netleştirmeye başlayan Barcelona, bu kez bir isim ile sözleşme uzattığını açıkladı.

Son 2 sezonda takımın en enerjik ve en yürekli oyuncularından biri olan İspanyol uzun Pierre Oriola‘nın kontratını 2024 yazına kadar uzattıklarını açıkladılar.

2.08 metre boyunda olan 27 yaşındaki Oriola, Liga Endesa’da 28 maçta ortalama 17.5 dakika süre alırken 5.9 sayı, 5.0 ribaund ve Euroleague sahnesinde ise 28 maçta ortalama ortalama 14.1 dakika süre alırken 3.8 sayı, 2.1 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

İstatistiklerin gösterdiğinden çok daha fazlasını veren bir uzun Oriola. Sertliği, fiziksel oyunu, savaşçı kimliği ve hem dışarıdan hem de içeriden gerektiğinde skor katkısı verebilmesiyle Davies ve Tomic gibi uzunların dinlendirilmesinde hatta zaman zaman 4 numarada onlara eşlik etmesiyle Barça’nın jokerlerinden biriydi. Koç Saras da böyle çalışkan ve yürekli bir takım oyuncusu ile yola devam etmek isteyerek doğru olan kararı verdi.

https://www.youtube.com/watch?v=UFrwS9l6FSY

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …