Güncel Haberler

Fenerbahçe’de Kadro Şekilleniyor!

Koç Kokoskov’un göreve resmi olarak gelmesiyle beraber Fenerbahçe Beko hem iç hem de dış transferde hamlelerini netleştirmeye başladı.

Datome ayrılarak Olimpia Milano ile anlaşırken, Williams’ın da kontratı sona ermiş ve Khimki ya da Valencia ile anlaşacağı netleşmişti. Dış transferde de ilk hamlelerini Kanadalı forvet Pierre ile yapacaklar, prensip anlaşmasına vardılar.

Sırp koçun dedikoduların aksine Leo Westermann ile Nikola Kalinic‘i takımda tutmak istedikleri konusunda Avrupa basınında bir çok kaynakta haberler yer almaya başladı.

Durumu en çok merak edilen isimlerden biri ise Kostas Sloukas. Fenerbahçe Beko ile kontratı devam ediyor olmasına rağmen adı ciddi şekilde eski takımı Olympiakos ile anılan, hatta Real Madrid’in de onunla ilgilendiği söylenen Yunan oyun kurucunun takımdan ayrılmasına yüksek ihtimal veriliyor ama halen durumu netleşmiş değil.

Takımın en yüksek kazanan iki yıldızı Nando De Colo (2.6 milyol dolar) ve Jan Vesely (2.43 milyon dolar) ise koç Kokoskov’un yeni sezonda kesin olarak rotasyonda görmek istediği isimler olarak belirtildi gelen haberlerde. Vesely ile Tomic’in yerini doldurmak isteyen Barça ve De Colo ile de ciddi şekilde Valencia ilgileniyordu. Yönetimin önümüzdeki günlerde iki yıldız ile masaya oturarak kontratlarında indirime gitmeleri konusunda talepte bulunacakları gelen haberler arasında. Bakalım yıldız isimler bu konuya nasıl yaklaşacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …

4 Yorumlar

  1. Obradovic’ten sonra Fenerbahçe’nin dikiş tutması çok zor. Bütçede düşünüldüğünde Nando De Colo ve Kostas Sloukas banko takımdan ayrılır. Ali Koç ne yapıp ne edip tutmalıydı koçu

    • Asla geçen sene ki gibi bir kadro oluşmasa da yinede iddialı bir kadro ile sezona başlayacaklar.

  2. Eğer yetenekli yerli oyuncularla anlaşırlarsa ve takımın kimyası tutarsa bir şeyler olur.

  3. Kostas Sloukas kesin olarak ayrılıyor. Bakalım nasıl bir guard rotasyonu kurulacak.