Güncel Haberler

Galatasaray’da Barış ve Berke Transferleri İmzaya Kaldı

Koç Erdoğan ile prensip anlaşmasına varan ve artık transfer hamlelerine hız vermek isteyen Galatasaray Doğa Sigorta, yerli rotasyonuna iki önemli takviye yapmaya hazırlanıyor.

Sizlere daha önce ilgilendiklerini ilettiğim Barış Ermiş ile büyük oranda anlaştılar. Ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından imzalar atılacak.

Barış hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım. Bu sezon BSL’de 21 maçta ortalama 20.5 dakika süre alırken 7.7 sayı, 2.4 ribaund, 6.7 asist ve EuroCup sahnesinde ise 14 maçta ortalama 17.5 dakika sahada kalırken 5.3 sayı, 1.9 ribaund, 5.1 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Diğer taraftan sarı kırmızılılar sezonu Makedon ekibi Skopje‘de geçiren genç uzun Ragıp Berke Atar ile de prensipte anlaştılar ve yakın zamanda resmi açıklama gelebilir.

Teksüt Bandırma alt yapısından yetişen genç pivot , 3 sezon A takım kadrosunda yer almış, bu sezonun ortasında ise ayrılarak Makedonya’nın MZT Skopje takımı ile anlaşmıştı. 20 yaşındaki Berk, 4 maçta forma giyerken 3.2 sayı, 1.7 ribaund ile katkı verebilmişti. Alt yapı milli takımlarında fırtına gibi esen ve yaşıtları arasındaki en önemli uzunlardan biri olan Berke’nin koç Erdoğan’ın yönetiminde gelişimini sürdürebileceğini, kaliteli kumaşı ve yüksek potansiyeli ile milli takıma kadar yolunun açık olduğunu düşünüyorum. Tabi mental olarak kendisini basketbola verip, çalışırsa.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …