Güncel Haberler

Saras’ın Barcelona ile İmzalaması An Meselesi!

Turkish Airlines Euroleague 2020-21 sezonunun en önemli hamlelerinden biri çok kısa zaman için netleşmiş olacak.

Son yıllarda Zalgiris Kaunas‘ı adeta farklı bir seviyeye taşıyan başarılı koç Sarunas Jasikevicius, temsilcimiz Fenerbahçe Beko ve Barcelona arasındaki seçimini yapacak.

Aslında Liga Endesa’da final maçı oynanmadan önce Fenerbahçe Beko bu transferde bir adım öndeydi, sizlere detaylarını ilettiğim üzere iyi bir teklif yapmıştı Litvanyalı koça ve görüşmeler olumlu ilerliyordu mutlu sona doğru.

Ancak Barça’nın sürpriz şekilde finalde Baskonia’ya şampiyonluğu kaybetmesinin ve ardından koç Pesic ile yolların ayrılmasının ardından İspanyol ekibi adeta bir kaç adım öne geçti.

Saras kariyerinin en önemli kararlarından birini verecek ve şüphesiz hangi kulübü seçerse seçsin yanlış bir karar vermemiş olacak, bu anlamda aslında rahat olduğunu söyleyebiliriz. Karar vermesini zorlaştıran konu ise bir tarafta aşık olduğum şehir dedi Barcelona ve Euroleague şampiyonluğu kazandığı kulüp, diğer tarafta yıllık 500 bin euro daha iyi bir teklif yapan, son yıllarda Euroleague Final Four’larına damga vurmuş bir Fenerbahçe Beko var.

Litvanyalı koçun ne kadar duygusal olduğunu ve Barça’ya kalpten bağlı olduğunu biliyoruz. Bu nedenle seçiminin Barcelona’dan yana olacağını tahmin etmek güç olmayacaktır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …