Güncel Haberler

RESMİ: Bahçeşehir Koleji Rıdvan Transferini de Açıkladı

Önümüzdeki sezon ülkemizi 7DAYS EuroCup‘da temsil edecek olan, transfer döneminin hızlı takımı Bahçeşehir Koleji bir hamlesini daha resmi olarak açıkladı.

Sizlere ilk kez 29 Nisan’da bildirmiş olduğum transferi resmi olarak duyurdu İstanbul ekibi. Bu sezon Teksüt Bandırma forması ile izlediğimiz Rıdvan Öncel ile 2 yıllık anlaşma sağladılar.

Rıdvan hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

Bandırma’nın altyapısından yetişen 23 yaşında olan 1.90 boyundaki Rıdvan, sezon askıya alınana kadar BSL’de 20 maçta ortalama 21.2 dakika süre alırken 11.8 sayı, 1.8 ribaund, 2.2 asist ve BCL’de ise 15 maçta ortalama 15.3 dakika sahada kalırken 4.1 sayı, 1.4 ribaund, 2.1 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …