Güncel Haberler

Baskonia, Efes’den Ayrılan Peters ile İlgileniyor

Geçtiğimiz günlerde Anadolu Efes‘in yollarını ayırdığını açıkladığı Alec Peters ile hem Turkish Airlines Euroleague hem de EuroCup takımları ilgilenmeye başladı.

Birleşik Amerikalı forvet, Unicaja Malaga’nın teklifini reddederek önceliğinin Euroleague olduğunu belirtirken Valencia’dan sonra son Liga Endesa şampiyonu Kirolbet Baskonia da onun için devreye girmiş durumda.

Peters hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.06 metre boyunda olan 25 yaşındaki Peters, bu sezon Anadolu Efes forması ile Euroleague sahnesinde 27 maçta ortalama 13.2 dakika süre alırken 4.2 sayı, 2.1 ribaund ve BSL’de ise 10 maçta ortalama 25.0 dakika süre alırken 11.3 sayı, %35.4 3sayı, 4.6 ribaund, 1.6 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …