Güncel Haberler

RESMİ: Shved, Khimki ile Devam Ediyor!

Turkish Airlines Euroleague‘deki serbest oyuncu piyasasının en önemli isimlerinden biri olan Alexey Shved marketteki tüm opsiyonlarını değerlendirdi ve kararını verdi.

Sizlere daha önce ilettiğim gibi takımı Khimki ile prensipte anlaşmış olduğu kontrata resmi imzayı da attı ve 2023 yazına kadar Rus ekibinin başarısı için ter dökmeye devam edecek.

Özellikle NBA opsiyonlarını ciddi şekilde değerlendiren Shved, NBA’de yeni sezonunun transfer döneminin 18 Ekim’de açılacak olmasıyla beraber kararını vermişti zaten. Euroleague sahnesinde hiç bir takım finansal olarak onu Khimki kadar tatmin edebilecek bir teklif veremedi zaten.

Bu yeni kontratını tamamlaması durumunda Shved, Rus ekibi ile üst üste 8. sezonunu oynamış olacak.

Rus yıldız hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1.98 metre boyunda olan 31 yaşındaki Rus yıldız bu sezon Euroleague sahnesinde 21.4 sayı, 2.7 ribaund, 6.2 asist ile mücadele etti ve kariyerinin en verimli, en olgun dönemini geçirdi. 

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …