Güncel Haberler

Kızıl Yıldız, TaShawn Thomas ile Anlaşmak Üzere

4 numara rotasyonuna atletizm takviyesi yapmak isteyen koç Obradovic yönetimindeki Kızıl Yıldız‘ın gündemindeki isimlerden biri daha belli oldu.

Hapoel Jerusalem ile sezonun geri dönüş maçlarında forma giymeyen ve yolları ayrılması beklenen TaShawn Thomas ile prensipte anlaştılar, ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından imzalar atılabilir.

Bu arada Birleşik Amerikalı forvet ile Unics Kazan da yakından ilgileniyor ve daha önce adı hem Panathinaikos hem de Baskonia ile de anılmıştı.

Atletik uzun hakkındaki yorumlarımı ve mini analizimi sizlerle BURADA paylaşmıştım.

2.03 metre boyunda olan 27 yaşındaki atletik forvet bu sezon askıya alınana kadar Winner Ligi’nde 19 maçta ortalama 24.6 dakika süre alırken 12.9 sayı, 6.4 ribaund, 1.7 asist ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 16 maçta ise ortalama 27.2 dakika sahne alırken 15.6 sayı, 6.0 ribaund, 2.1 asist, 1.3 blok istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …