Güncel Haberler

Kızıl Yıldız, Siva’yı Gündemine Aldı

Brown’un takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kızıl Yıldız‘da yeni oyun kurucunun kim olacağı merakla bekleniyor.

Son gelen bilgilere göre koç Obradovic’in listesinde yer alan isimlerden biri de Alba Berlin ile çok iyi bir sezon geçiren ve halihazırda takımı ile beraber BBL 2019-20 sezonunun devamı niteliğindeki turnuvada takımı ile beraber final oynayacak olan Peyton Siva.

Alman ekibi ile 2021 yazına kadar kontratı bulunan Siva, liglerin askıya alınması ile beraber Panathinaikos ve Valencia’nın listesinde yer almış ancak sonrasında bir gelişme olmamıştı. Tecrübeli oyun kurucunun kontratı devam etse de kulüple anlaşarak final turnuvası sonrası takımdan ayrılabileceği söyleniyor. Bu noktada Kızıl Yıldız ısrar ederse bu transferi bitirebilir.

Siva hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1.82 metre boyunda olan 29 yaşındaki Siva, bu sezon, devam eden final turnuvası dahil, BBL sahnesinde 16 maçta ortalama 20.8 dakika süre alırken 12.2 sayı, %56.3 3sayı, 1.8 ribaund, 5.1 asist ve Euroleague sahnesinde ise 17 maçta ortalama 20.7 dakika sahada kalırken 9.3 sayı, %27.4 3sayı, 1.5 ribaund, 5.2 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

https://youtu.be/aOMXA3zoCk4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Zorla Geçti

Adriyatik Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Kızıl Yıldız konuk ettiği Studentski Centar karşısında çok …