Güncel Haberler

Kızıl Yıldız, Nnoko Transferini Bitirdi!

Koç Obradovic yönetiminde yeni sezonda iddialı bir kadro kurarak Turkish Airlines Euroleague‘de play-off ve Adriyatik Lig‘de şampiyonluk hedefleyen Kızıl Yıldız, 5 numara pozisyonu için önemli bir isimle prensipte anlaştı.

Alba Berlin ile halihazırda BBL final turnuvasında final maçına çıkacak olan Landry Nnoko ile anlaştılar, iş sadece imzaya kaldı. Onun da turnuva sonrası atılması bekleniyor. Bildiğiniz üzere Kamerunlu uzunla Panathinaikos da ciddi şekilde ilgileniyordu.

Nnoko hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.08 metre boyunda olan 26 yaşındaki atletik uzun, Euroleague sahnesinde 28 maçta ortalama 21.6 dakika süre alırken 8.7 sayı, 5.8 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. BBL’de ise devam eden final turnuvası dahil 25 maçta ortalama 21.2 dakika süre alırken 10.5 sayı, 6.1 ribaund, 1.0 asist, 1.0 blok istatistikleri ile mücadele ediyor.

https://youtu.be/No6UngsFGdk

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Zorla Geçti

Adriyatik Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Kızıl Yıldız konuk ettiği Studentski Centar karşısında çok …