Güncel Haberler

Olympiakos, Harrison Transferinde Sona Yaklaştı!

Galatasaray ile son 2 sezondur çok iyi performanslara imza atan Aaron Harrison‘ın artık yeni sezonda Turkish Airlines Euroleague sahnesinde boy göstermesine kesin gözüyle bakılıyor.

Tecrübeli kanat oyuncusu ile sizlere daha önce ilettiğim üzere Panathinaikos ile CSKA Moskova da ilgileniyorlardı ama Olympiakos rakiplerinden bir adım önde. Galatasaray ile önümüzdeki sezon için yenide kontrat yapma opsiyonu bulunan ama serbest kalmayı seçen Birleşik Amerikalı oyuncunun Yunan ekibi ile 2 yıllık kontrat imzalaması bekleniyor.

Harrison hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1.98 metre boyunda olan 25 yaşındaki skorer oyuncu, EuroCup’da 16 maçta 15.9 sayı, %37.9 3sayı, 2.9 ribaund, 2.8 asist ve BSL’de ise 22 maçta 13.7 sayı, %39.4 3sayı, 3.5 ribaund, 3.2 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …