Güncel Haberler

Olympiakos’un Kanat Rotasyonu İçin Hedefleri Belli Oldu

Yeni sezonda kanat rotasyonuna takviye yapmak isteyen Olympiakos‘un gündeminde olan isimler netleşti.

Kırmızılar’ın listesinin üst sıralarında olan 3 isim netleşti ki ben de bu isimleri sizlerle daha önce paylaşmıştım.

Adı daha önce Maccabi Tel Aviv, CSKA Moskova ve temsilcimiz Anadolu Efes ile de anılan Avustralyalı forvet Ryan Broekhoff, sizlere daha önce ilettiğim üzere Olympiakos’un da listesinde yer alan isimlerden biri. 29 yaşındaki Avustralyalı forvet Avrupa’daki son macerasında ise 2017-18 sezonunda Lokomotiv Kuban ile EuroCup sahnesinde 16 maçta görev almış, 12.3 sayı, %50.6 3sayı, 5.5 ribaund, 1.3 asist istatistikleri ile hatrı sayılır bir katkı vermişti.

Galatasaray forması ile iyi bir sezon geçiren Aaron Harrison ise Kırmızılar’ın ezeli rakibi Panathinaikos’un da listesinde yer alan bir isim. 1.98 metre boyunda olan 25 yaşındaki skorer oyuncu, EuroCup’da 16 maçta 15.9 sayı, %37.9 3sayı, 2.9 ribaund, 2.8 asist ve BSL’de ise 22 maçta 13.7 sayı, %39.4 3sayı, 3.5 ribaund, 3.2 asist istatistikleri ile katkı vermişti. Harrison hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

Olympiakos’un listesinde yer alan bir diğer isim Marcus Denmon. Sizlere daha önce ilettiğim üzere tecrübeli skorer ile Virtus Bologna da ilgileniyor. 1.91 metre boyunda olan 30 yaşındaki Denmon, son olarak Çin’de Zhejiang takımında forma giymiş, 30 maçta ortalama 28.4 sayı, %41.8 3sayı, 5.1 ribaund, 6.5 asist, 1.8 top çalma istatistikleri ile katkı vermişti. Denmon hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …