Güncel Haberler

RESMİ: Venezia, De Nicolao ile de Yola Devam Ediyor

Yeni sezonda 7DAYS EuroCup‘ın iddialı takımlarından biri ve İtalya LegaBasket Serie A‘nın yine şampiyonluk adaylarından olacak Venezia iç transfer hamlelerine devam ediyor.

Bramos, Stone ve Cerella’nın ardından şimdi de Andrea De Nicolao ile anlaştıklarını açıkladılar. Yeni kontrat 2+1 yıllık olacak.

İtalyan guard, koç De Raffaele’nin sisteminde önemli parçalardan biriydi son yıllarda. Hem savunmadaki enerjisi hem de işin hücum tarafında organizasyon becerisi artı gerektiğinde skora katkı yapmasıyla değer kattı takıma. Venezia’nın da onu kadroda tutmak istemesi ve uzun süreli bir kontrat önermesi gayet doğru bir hamle.

28 yaşında olan 1.85 metre boyundaki oyun kurucu sezon askıya alınana kadar Serie A’da 21 maçta ortalama 20.6 dakika süre alırken 7.5 sayı, 2.5 ribaund, 3.8 asist ve EuroCup sahnesinde ise 15 maçta ortalama 17.3 dakika sahada kalırken 5.4 sayı, 1.7 ribaund, 2.8 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …