Güncel Haberler

Devin Williams’ın Talipleri Artıyor

Tofaş ile hem 7DAYS EuroCup‘da hem de ING Basketbol Süper Ligi’nde çok iyi bir sezon geçiren Devin Williams‘ın talipleri artıyor.

Birleşik Amerikalı uzunun yeni sezon için Tofaş ile opsiyonlu bir kontratı bulunuyor ama koç Ene’nin de açıkladığı gibi daralacak bütçede onu takımda tutabilmeleri oldukça düşük bir ihtimal.

Sizlere daha önce ilettiğim gibi Partizan, Williams ile ciddi şekilde ilgilenen ekiplerden biriydi. Ancak bu yarışta yanlız olmayacakları ortaya çıktı. Diğer EuroCup ekiplerinden Lokomotiv Kuban ve AS Monaco‘nun yanı sıra Euroleague ekiplerinden Zenit de onunla ilgileniyor.

Williams hakkındaki yorumlarımı ve mini analizimi BURADA sizlerle paylaşmıştım.

2.06 metre boyunda olan 26 yaşındaki Williams, BSL’de 22 maçta ortalama 24.5 dakika süre alırken 15.4 sayı, 7.5 ribaund, 1.9 asist ve EuroCup’da ise 16 maçta ortalama 24.9 dakika süre alırken 15.1 sayı, 8.1 ribaund, 1.5 asist ile takımına önemli katkılar vermişti. Williams, sezon askıya almadan önce tamamlanan 7DAYS EuroCup Top 16 turunun MVP’si seçilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …