Güncel Haberler

Galatasaray’ın Gündeminde Mathiang Var

Bu sezon Bahçeşehir Koleji ile çok iyi bir performans sergileyen Mangok Mathiang‘a ciddi talipler var.

Şuana kadar AS Monaco ve New Zealand Breakers takımlarından resmi teklifler alan atletik uzuna, Eurohoops’un haberine göre Galatasaray Doğa Sigorta ile Cedevita Olimpija’nın da ciddi ilgileri var.

Diğer taraftan Avustralyalı uzun henüz geleceği hakkında bir karar vermiş değil çünkü kendisi ile Euroleague takımları da ilgileniyor ve o opsiyonları öncelikli olarak değerlendirmek istiyor.

Mathiang hakkındaki yorumlarımı ve mini analizimi sizlerle BURADA paylaşmıştım daha önce.

2.08 metre boyunda olan 27 yaşındaki atletik uzun, bu sezon BSL’de 18 maçta ortalama 32.8 dakika süre alırken 12.7 sayı, 10.6 ribaund, 1.7 asist, 1.4 blok ve FIBA Europe Cup’da ise 14 maçta ortalama 28.1 dakika süre alırken 12.2 sayı, 11.1 ribaund, 1.3 blok istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …