Güncel Haberler

RESMİ: Venezia, Kaptan Bramos ile Bir Sezon Daha Devam Dedi

Bu sezon askıya alınmadan önce 7DAYS EuroCup‘da son 8 takım arasına kalmayı başaran Venezia, yeni sezon için de iddialı olabilmek için iç transfer çalışmalarına başladı.

Önce koç De Raffaele ile kontrat yenileyen İtalyan ekibi şimdi de takım kaptanı Michael Bramos ile önümüzdeki sezon için yeniden anlaştı. Böylelikle tecrübeli oyuncu 6. sezon üst üste Venezia forması giymiş olacak.

Yunan asıllı Birleşik Amerikalı şutör, son yıllarda Venezia’nın yakaladığı büyük başarılarda önemli pay sahibiydi. 2017 ve 2019 yıllarında gelen Serie A şampiyonluğu, 2018 yılında kazanılan FIBA Europe Cup şampiyonluğu ve son olarak bu sezon elde edilen İtalya Kupası’nda emeği büyüktü.

Keskin nişancı, hem kritik yerlerde bulduğu önemli ceza atışları hem de tecrübesi ile takımına yaptığı liderlikle koç De Raffaele’nin sahadaki en önemli yardımcılarından biriydi. Ayrıca bir kanat oyuncusu olarak ribaundlara da katkı veren Bramos, Venezia gibi bir düzen takımında çok değerli bir parça, etkili bir ceza kesici.

1.96 metre boyunda olan 33 yaşındaki tecrübeli şutör sezon askıya alınana kadar Serie A’da 21 maçta ortalama 27.6 dakika süre alırken, 10.0 sayı, %40.4 3sayı, 2.7 ribaund ve 7DAYS EuroCup’da ise 16 maçta ortalama 26.1 dakika sahada kalırken 10.8 sayı, %41.4 3sayı, 3.7 ribaund, 1.6 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …