Güncel Haberler

Oyuncu Menajeri Bora Sancar, Şehmus ile Doğuş’un Durumlarını Değerlendirdi

Halihazırda bir çok oyuncunun menajerliğini yapan eski basketbolcu Bora Sancar, Sports TV’ye verdiği açıklamada Şehmus Hazer ile Doğuş Özdemiroğlu‘nun transfer durumlarını değerlendirdi.

Halihazırda Teksüt Bandırma‘nın oyuncusu olan Şehmus hakkında şu ifadeleri kullandı:

Şehmus Hazer’in Bandırma kulübü ile sözleşmesi devam ediyor. NBA draftlarına yazıldı ve seçilme şansı yüksek. Avrupa’dan gelen teklifler de var. Çıkışı oynayarak kazandı. Bence bir-iki sezon daha 20-25 dakika süre alabileceği bir kulüpte devam etmesi önemli. İlgilenen kulüpler var ama net transfer teklifi yok.

Darüşşafaka Tekfen ile opsiyonlu bir sözleşmesi bulunan Doğuş hakkında ise şöyle konuştu:

Darüşşafaka’daki genç oyuncular Selçuk Ernak’la çıkış yakaladı. Doğuş da onlardan biri. Doğuş, Darüşşafaka mezunu olarak özel bir konuma sahip ve bana göre Darüşşafaka’da kalacak. Sözleşmesi ve opsiyonu var ama bana göre sözleşme yenileyip Darüşşafaka’da kalacak.

Şehmus ile büyük takımlar da ilgileniyor ancak ben de Sancar’a katılıyorum, Bandırma olmasa bile daha çok süre alabileceği ama bir seviye daha üstteki bir takımda Karşıyaka, Daçka, Tofaş, Türk Telekom, Galatasaray gibi, forma giymesi ona daha çok şey katacaktır, kendisini daha iyi gösterecektir.

Doğuş için Bahçeşehir bir ara devreye girmişti ama ısrarcı olmayacaklardır çünkü Sancar’ın da belirttiği gibi Darüşşafaka ile özel bir gönül bağı var ve koç Ernak da zaten ona güveniyor, yeteri kadar süre veriyor. Tabi Doğuş da enerjisi, savaşçı kimliği ve savunmadaki direnci ile bu sürelerin hakkını veriyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …