Güncel Haberler

Fortitudo Bologna, Yıldız Guardı Kadrosuna Katmak İstiyor

Yeni sezonda FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde mücadele edecek olan Fortitudo Bologna, kadrosunu yıldız bir guardla güçlendirmek istiyor.

Bu sezon İtalya Lega Basket Serie A‘da Brindisi forması ile adeta fırtına gibi esen Adrian Banks ile ciddi şekilde ilgileniyorlar Sportando’nun haberine göre. Bologna’nın yıldız guardı ikna edebilmek için kendi şartlarında kesenin ağzını açtığı, 2 yıllık bir kontrat teklif ettiği bilgileri yer alıyor haberin detaylarında.

Tecrübeli guard hakkındaki yorumlarımı ve mini analizimi BURADA sizlerle paylaşmıştım. Bu arada yıldız guard ile Bologna anlaşırsa bizim EuroCup ve Şampiyonlar Ligi temsilcilerimiz adına KAÇAN BALIK gerçekten büyük olacak diyebilirim rahatlıkla…

1.91 metre boyunda olan 34 yaşındaki Banks, Serie A sahnesinde 21.2 sayı, 3.6 ribaund, 4.5 asist istatistikleri ile mücadele ederken açık ara MVP ödülünü haketmişti. Şampiyonlar Ligi’nde ise 13 maçta 14.8 sayı, 2.5 ribaund, 3.9 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

https://www.youtube.com/watch?v=Hvzub0aydCI&t=45s

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …