Güncel Haberler

Asvel ile Hayes Görüşmelere Başladı, Anlaşma Yakın

Yeni sezon için transfer hareketlerini en hızlı başlayan Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Asvel Villeurbanne, pota altı rotasyonuna eklemek istediği 2. isimle görüşmelere başladı.

Hatırlayacağınız üzere Fransız ekibi, konratı biten Jekiri’nin yerine Fall’u transfer etmişti. Payne’in yerine ise Kevarrius Hayes hamlesini yapmak istiyorlar ve taraflar arasındaki görüşmeler başladı ve anlaşmanın yakın olduğu belirtiliyor.

Bu sezon Cantu forması ile izlediğimiz Birleşik Amerikalı uzun, bir diğer Euroleague ekibi Panathinaikos’un da listesinde yer alıyor.

Euroleague seviyesi için biraz erken olabilir belki ama Asvel gibi üstünde baskının olmayacağı ve sadece basketbola konsantre olabileceği bir takıma gitmenin avantajını iyi kullanırsa gelişimini tamamlayıp yeni sezon da daha iyi bir Euroleague takımından bol sıfırlı kontrat alabilir.

Hayes hakkındaki yorumlarıma ve mini analizime BURADAN ulaşabilirsiniz.

2.06 metre boyunda olan 23 yaşındaki Hayes, ilk profesyonel senesinde yani çaylak sezonunda Cantu forması ile Serie A’da 20 maçta ortalama 28.6 dakika süre alırken 9.6 sayı, 7.3 ribaund, 2.6 blok istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asvel, Deplasmanda Blois’yu Ezdi Geçti

Fransa Betclic ELITE Pro A 29. hafta mücadelesinde LDCL Asvel Villeurbanne konuk olduğu Ada Blois‘yı …