Güncel Haberler

Zalgiris, Gulley ile İlgileniyor

Yeni sezon öncesi kadrosunda revizyona gidecek olan ve bütçe küçülmesini en çok hissedecek takımlardan biri olması beklenen Zalgiris Kaunas‘ın 3 numara için düşündüğü isimlerden biri daha ortaya çıktı.

Yüksek maaşı nedeniyle biten kontratı yenilenmeyecek olan Ulanovas’ın yerine 3 numara için hedefteki isimlerden biri son olarak Galil Gilboa forması giyen Jarmar Gulley.

29 yaşında olan 1.96 metre boyundaki tecrübeli forvet, bu sezon askıya alınana kadar 21 maçta ortalama 31.7 dakika süre alırken 18.8 sayı, %31.1 3sayı, 6.0 ribaund, 4.3 asist, 1.8 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti.

2018-19 sezonunda İsrail 2. Ligi’nde (İsrail National League) MVP seçilen Gulley, atletizmi ve patlayıcılığı yüksek düzeyde olan bir kanat oyuncusu. Potaya atak etmeyi sevdiği gibi şut tehditi de mevcut ama üst seviyede değil, bu kadar bol skor üretmesinin temelinde ise açık alandaki etkinliği ve güçlü fiziği artı kaliteli dribbling becerisi ile yaptığı delici penetreleri yer alıyor. Diğer taraftan takımının başarısını ön planda tutan, çok yönlü ve pası da düşünen bir oyuncu. Onu değerli kılan özelliklerinin başında ise kritik anlarda sahneye çıkıp el yakan topları kullanmaktan kaçınmaması geliyor. Eğer Zalgiris ile anlaşamazsa bizim EuroCup ve Şampiyonlar Ligi temsilcilerimizin mutlaka değerlendirmesi gereken bir isim, yoksa KAÇAN BALIK olur…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …