Güncel Haberler

Milano’nun 4 Numara İçin Hedefindeki 2 İsim de NBA’den Haber Bekliyor

Hines ve Delaney hamlelerini resmi olarak açıklayan, Shields ile de prensipte anlaşan transferin flaş takımı Olimpia Milano‘nun 4 numara takviyesi için hedefinde 2 isim var.

Fenerbahçe Beko‘da beklentilerin altında kalan Derrick Williams ve Khimki‘den ayrılması beklenen Jonas Jerebko koç Messina ve ekibinin hedefindeki yeni isimler. Ancak 2 ismin de önceliğinin NBA olduğu gelen haberler arasında.

Williams, İtalyan ekibinden yıllık 1.5 milyon dolar değerinde bir teklif aldı bile ancak NBA’deki takımların da kendisine ilgisi var. Bu nedenle Milano, Jerebko’yu da takip ediyor ki İsveçli uzunun da önceliği NBA’e geri dönmek.

Olası Williams – Milano birlikteliği hakkındaki yorumlarımı, mini analizimi FLAŞ: Milano, Williams Hamlesinde de Sona Yaklaştı isimli yazımda sizlerle paylaşmıştım.

2.03 metre boyunda olan 29 yaşındaki atletik 4 numara, sezon askıya alınana kadar Euroleague sahnesinde 11.3 sayı, 3.9 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

İsveçli uzun Jerebko, Rus ekibi ile kontratının ilk yılında €1.7m kazandı ve Haziran ayında kontratı bitiyor. Kulübün yeni sezon için devam etme opsiyonu var ama bu kez yıllık €2.0m ödemeleri gerekecek. Bu nedenle de opsiyonu kullanmayacakları gelen haberler arasında.

Olası Jerebko – Milano birlikteliği hakkındaki yorumlarımı ve mini analizimi sizlerle Milano, Khimki’nin İsveçli Yıldızı ile İlgileniyor isimli yazımda paylaşmıştım.

2.08 metre boyunda olan 33 yaşındaki tecrübeli uzun hem 4 hem de 5 numarada görev alabiliyor ve bu sezon Euroleague sahnesinde 28 maçın tamamında görev alırken 23.2 dakikada 11.2 sayı, %42.4 3sayı, 4.7 ribaund, 1.7 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

https://youtu.be/gMnka2mgIFQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …