Güncel Haberler

RESMİ: CSKA Moskova Milutonov’u Açıkladı!

Sizlere 11 Nisan’da detaylarını iletmiş olduğum transfer, CSKA Moskova tarafından resmi olarak açıklandı.

Olympiakos ile kontratı sona eren Nikola Milutinov, önümüzdeki 3 sezon boyunca Rus ekibinin başarısı için ter dökecek. CSKA, geçen yaz da kendisi ile ilgilenmiş ancak Yunan ekibi ile bonservis konusunda anlaşamamışlardı.

Milutinov hakkındaki mini analizime ve CSKA Moskova’da neler yapabileceğine dair kaleme aldığım yorumlarıma BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sırp yıldız imza sonrası şu açıklamaları yaptı:

Olympiakos ile geçirdiğim 5 sezonun ardından artık basketbol kariyerimde yeni bir sayfa açmanın zamanı gelmişti. Kariyerim boyunca verdiğim tüm kararlar az ya da çok zordu diyebilirim. Ama bu kez zorlanmadım. Müthiş bir geleneği olan, başkanı adeta takım için yaşayan, winner bir koçun yönettiği, harika bir organizasyona, güçlü ve güzel Moskova’ya geliyorum.

CSKA Moskova Resmi Web Sitesi

2.13 metre boyunda olan 25 yaşındaki Milutinov, bu sezon Olympiakos forması ile 24 Euroleague maçında 10.3 sayı, 8.2 ribaund, 1.2 asist, 19.2 verimlilik puanı istatistikleri ile mücadele etmişti.

Koç Itoudis ise yeni uzunu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

Olympiakos gibi çok iyi bir takımda önemli koçlarla çalışan Nikola, Avrupa’nın en önemli uzunlarından biri olduğunu gösterdi. Onunla konuştuğumuzda CSKA forması giymek için ve taraftalar önünde savaşmak için ne kadar istekli olduğunu anladım. Kariyerindeki bu yeni mücadele için tam anlamıyla hazır ve umarım Tanrı onu sakatlıklardan korur. Birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum.

CSKA Moskova Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …