Güncel Haberler

RESMİ: Mike James, CSKA ile 3 Yıllık Kontart İmzaladı

Mike James beklendiği gibi takımı CSKA Moskova ile yeni anlaşmaya resmen imza attı!

Rus kulübünden yapılan açıklamada yıldız guard ile 2023 yazına kadar geçerli, 3 yıllık yeni kontrata imza atıldığı belirtildi.

Hatırlayacağınız üzere Real Madrid, Campazzo’nun NBA yapması ihtimaline göre James ile ilgileniyordu.

İmzadan sonra James şu açıklamalarda bulundu:

CSKA ile yeniden anlaşmaktan, birlikteliğimizi 3 yıl daha sürdürecek olmamızdan dolayı mutluyum. Umarım bu dönemi şampiyonluklarla doldurabiliriz.

CSKA Moskova Resmi Web Sitesi

James aynı zamanda şahsi twitter hesabından da bir paylaşım yaptı ve kulüple yeniden anlaştığı için çok mutlu olduğunu, böyle tarihi ve müthiş bir kulüple yeniden birlikte olacağı için gurur duyduğunu belirtti.

Takımın Yunan koçu Itoudis ise yıldızını takımda tuttuğudan dolayı memnun olduğunu dile getirirken şu açıklamaları yaptı:

Mike’ın bu sezonki performansını ve takıma katkılarını değerlendirdik. Sonrada tüm taraflar için yani hem onun hem de koçlar, yönetim, başkan, sponsorlar için bu birlikteliğin sürmesinin doğru olacağına karar verdik. Mike burada çok iyi insanarlal birlikte güzel bir atmosfer yakaladı ve burada çalışmayı sevdi. Onunla birlikte geçireceğimiz 3 yılı dört gözle bekliyor olacağız.

CSKA Moskova Resmi Web Sitesi

29 yaşındaki yıldız guard, bu sezon Euroleague sahnesinde 28 maçta ortalama 28 dakika süre alırken ve 21.1 sayı, 4.3 asist, 3.3 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti. Birçok koç ve oyuncuya göre de tartışmasız ligin savunulması en zor skorerlerinden biri olarak tanımlanıyor.

James, geçtiğimiz sezon Milano ile beklentileri tam olarak karşılayamış olsa da CSKA Moskova forması ile tekrar kendine gelmiş ve kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiriyordu pandemi nedeniyle Euroleague askıya alınana kadar. Bu başarılı performansının karşılığını da hakettiği bu yeni kontratla almış oldu.

https://youtu.be/Hq5XhuWN4-w

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …